Weboldal - SGweb.hu - Logo

Megtervezem és elkészítem a honlapot megbeszélésünk szerint, úgy, hogy az hűen tükrözze az Ön szolgáltatásait vagy termékeit.

Megtervezem és elkészítem a honlapot megbeszélésünk szerint, úgy, hogy az hűen tükrözze az Ön szolgáltatásait vagy termékeit.

Lefoglalom a domain nevet és a tárhelyet. Beállítok, telepítek minden szükséges programot. Elkészítem a honlapot, designt, képeket, szöveget és egyeztetések után feltöltöm az internetre. 

Folyamatosan frissítem a weboldal szoftvereit. Megbeszélés szerint elvégzem a kisebb vagy nagyobb  kért módosításokat, javításokat, feltöltéseket vagy szükség szerint a törléseket. Friss képek, árak, új szolgáltatások, stb. …

Egyszerű, névjegykártya jellegű tájékoztató oldalak. Azoknak ajánlom akik be szernének mutatkozni és megismertetni magukat vagy szolgáltatásukat másokkal és fontosnak tartják, hogy jelen legyenek az interneten.

Gyorsan elkészül
Tömör és informatív
Alacsony költségű (50-70e Ft)

Részletek

Részletesebb, szolgáltatásokat vagy termékeket bemutató oldalak

Részletes
Különböző kapcsolattartási formák
Alap változatok már 80e Ft -tól
Mobil, tablet barát
Bővíthető
Alacsony havi és éves költség

Igény szerint kialakított  egyedi weboldalak. Webshop, blog, feliratkozók, tagság, termékismertető. Egyedi kapcsolati “formok”, látványos galériák, stb…

Bővíthető, fejleszthető
Igény szerint önállóan is kezelhető

Soós Gábor

SGweb.hu

honlap@sgweb.hu

+36 20 429 3609